Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Frågaradministrationen finns nu i nya Ledningskollen

Den 7 oktober släpptes ytterligare en del av nya Ledningskollen – frågaradministrationen.

Vi fortsätter att lansera nya Ledningskollen i delar. Releasen 7 oktober innebär att alla funktioner som rör de som skapar ärenden nu finns i nya Ledningskollen. 

Sedan en tid tillbaka gör frågarna sina ärenden i det nya systemet. Nytt är att frågarorganisationer (läs: företag och organisationer som gör ärenden) nu kan lägga till, ta bort och redigera sina användare i nya Ledningskollen.

Nedan hittar du två skärmdumpar från den nya releasen.

Skärmdump av en sida en stor ruta och en knapp där man bjuder in nya användare
Skärmdump av sida där användarna listas

Ledningskollen lanserades nationellt i december 2010 och har använt samma IT-system sedan dess. Systemet har fungerat bra men är nu gammalt. Därför skapar vi en ny, modern version av Ledningskollen som är mer användarvänlig och mer lättanvänd, samtidigt som det blir enklare att lägga till nya funktioner. Systemet lanseras i etapper under 2024 och 2025.

Nästa steg

Nästa release är delen där ledningsägarna svarar på ärenden, redigerar sina intresseområden och hanterar användare.

Har du feedback?

Har du använt nya Ledningskollen och har synpunkter? Vi tar jättegärna emot feedback, både negativ och positiv, för att kunna göra tjänsten bättre. Skicka dina synpunkter eller frågor till support@ledningskollen.se. Tack på förhand!

2024-10-08